Aksaray'da yolcu otobüsünde çıkan tartışmada kendisini uyaran yolcuyu önce dövdü sonra pala ile çenesinden, boynundan ve sırtından yaraladı. Yaralının tedavisi sürüyor.
Olay sabah saatlerinde Aksaray- Adana kara yolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi.
Annesiyle İstanbul'dan Osmaniye'ye yolculuk yapan Erdal A. yolculuk sırasında otobüsteki Mustafa K.'yi yolculuk esnasında ayağına bastığı için uyardı. Bunun üzerine Mustafa K. ve kardeşi Halil İbrahim K. uyarıyı yapan Erdal A.'ya saldırdı.
Otobüstekilerin araya girmesi sonucunda kavga yatışmasına rağmen kısa süre sonra dilenme tesisinde verilen molada saldırgan Mustafa K. pantolonundan çıkardığı 60 santim boyundaki pala ile Erdal A.'ya saldırdı.
Çene, boyun ve sırtından darbe alan Erdal A. kanlar içerisinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisekipleri 60 santim boyundaki palayı ele geçirdi. Saldırgan Mustafa K. ve Kardeşi Halil İbrahim K. gözaltına alınırken; yaralı Erdal A. sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.