Mekselina isimli sosyal fenomeni ile ilgili iddialar Müge Anlı'ya damga vurdu.
3 çocuklu 62 yaşındaki Metin Bey ve ailesi Müge Anlı programına katıldı. Aile, 4,5 milyon TL'den fazla dolandırıldıkları iddiasıyla Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Olayın ayrıntılarının ortaya çıkmasıyla birlikte "Mekselina İlkbahar" isimli sosyal fenomeni gündem oldu.
Devre mülk almak isterken Mekselina ile tanıştığını ifade eden Metin Bey birçok bankadan kendi adına kredi çekildiğini belirtti.
ANNEANNESİNE BORCU OLDUĞUNU İDDİA ETTİ
Olayların odağındaki genç kadın ise programa bağlandı ve Metin Bey'in anneannesine borcu olduğunu; "Zamanında anneannemle samimiydi, Metin abi bir ev alacakmış. Anneannem bana altın ve dolar verdi, ben Metin amcaya götürdüm. " sözleriyle dile getirdi.

TUTARSIZ AÇIKLAMALARI ŞÜPHE BIRAKTI
Instagram hesabında kendini Fenerbahçe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu, part time doktor olarak tanıtan Mekselina'nın tutarsız açıklamaları Müge Anlı'yı çileden çıkarttı. Profilinde "part time doktor, part time sanatçı, part time motorcu" ifadeleri yazan fenomenin lise 1 terk olduğu iddia edildi.
Motor sporuyla ilgilenen 23 yaşındaki Mekselina İlkbahar'ın 2023 yılında "Elendiniz" ismiyle bir şarkıya klip çektiği ortaya çıktı.